controlmanagerial.ro

 instruire, consultanta, informare privind implementarea si dezvoltarea sistemului de control intern/managerial

 Home | Despre noi | Servicii | Produse | Resurse | Contact

Despre controlul intern


Standardele de control intern/managerial


Metodologia pentru dezvoltarea sistemului de control intern


Autoevaluarea sistemului de control intern/managerial


Tehnici si instrumente


 

 Despre noi

S.C. CLEVER CREW CONSULTING S.R.L.  vă oferă servicii profesionale optime privind elaborarea şi implementarea sistemului de control intern/managerial īn conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Finanţelor Publice  nr.946/2005.

 

Conform Ordinului Ministrului Finantelor Publice nr. 946/04.07.2005, pentru aprobarea Codului controlului intern, cuprinzand standardele de management/control intern la entitatile publice si pentru dezvoltarea sistemelor de control managerial, a devenit obligatoriu pentru entitatile publice sa implementeze managementul conformitatii in acest domeniu.

Bazāndu-ne pe profesionalismul şi experienţa practică a echipei noastre de consultanţi am dezvoltat, evaluat şi īmbunătăţit sistemul de control intern īn mai multe entităţi publice, in special in domeniul educational (gradinite de copii si licee), precum si in domeniul admnistratiei publice.

S.C. CLEVER CREW CONSULTING S.R.L. este dedicată realizării unor servicii de calitate la care accentul cade pe nevoile beneficiarilor şi dispune de resursele necesare asigurării consultanţei.

Profilul profesional al echipei de consultanţă acoperă toate funcţiunile de bază ale unei instituţii publice: financiar-contabilitate, achiziţii publice, resurse umane, control, juridic, audit public intern, cu experienţă īn administraţia publică centrală şi locală.

Speram ca experienta si daruirea specialistilor nostri sa devina un etalon al calitatii serviciilor de instruire, consultanta si informare in domeniul controlului intern/managerial.

 


Resurse utile